Υλικά αναγόμωσης,συγκόλλησης και κοπής / Μηχανές αναγόμωσης,συγκόλλησης και κοπής / Απορροφητικά συστήματα / Επισκευές


       PLYMOVENT Συστήματα απορρόφησης

     Η Αγγελάτος Γ. & Σια Ο.Ε.  εισάγει και σας προμηθεύει με τα κορυφαία στο χώρο προϊόντα της Σουηδικής PLYMOVENT.


 
Η Σουηδική Plymovent είναι μία παγκόσμια εταιρεία η οποία παράγει και προμηθεύει συστήματα απαγωγής και φιλτραρίσματος αέρα εσωτερικών  χώρων, απαλλάσσοντας σας  από όλα τα βλαβερά στοιχεία που μολύνουν την εισπνεόμενη ατμόσφαιρα και τα οποία παράγονται κατά την συγκόλληση μετάλλων ,εκπομπές καυσαερίων οχημάτων σε χώρους συνεργείων κ.τ.λ.
Η σημασία του καθαρού αέρα είναι κάτι το οποίο τις περισσότερες φορές δεν λαμβάνουμε υπόψη μας.Οπως και να έχει οπουδήποτε υπάρχει κόσμος που εργάζεται ορατά και αόρατα μικρο σωματίδια,όπως ατμοί από μηχανέλαια,αναθυμιάσεις καυσίμων,σκόνη του περιβάλλοντος ,καπνοί από ηλεκτροσυγκόλληση κ.τ.λ. υπάρχουν και είναι ικανά να βλάψουν σοβαρά την ανθρώπινη υγεία.
Η Plymovent με τα προϊόντα της σας εγγυάται ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον εργασίαςΕνδεικτικά  σας παραθέτουμε στον ποιο κατω πίνακα τους βραχίονες απαγωγής αερίων.Δείτε όμως ολόκληρο τον κατάλογο κάνοντας κλίκ εδώ


Extraction arms
Βραχίονες με μεταλλικό σωλήνα
miniman75 mm/3"
minimam100
KUA
Traversing-KUA
MultiSmart Arm
FlexMax
Βραχίονες με πλαστικό σωλήνα
T-Flex
T-Flex CW
Flex
UltraFlex

-

  • Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και περιγράψτε μας το προϊόν και την ποσότητα που σας ενδιαφέρει ,και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την προσφορά μας.

ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ